dit is een quote pagina

Het is mooi om kinderen iets te leren waarmee ze echt verder kunnenDit zinnetje kenmerkt de manier van werken van Nano. Kinderen niet alleen maar en beetje herrie uit de gitaar te laten halem maar die kids iets leren waar zij nog jaren mee aan de slag kunnen.
Daardoor zie je dat kinderen beginnen met een aardig gitaartje met nylon snaren en op die eerste kennis door kunnen bouwen zodat zij uiteindelijk bij Nano leren hoe zij een electrische gitaar kunnen spelen en ook nog eens musicaal zo veel kennis en vaardigheid hebben dat zij nog jaren met die goede basis vooruit kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.