Gitaarschool Nanno Wildeman

Nanno
Zijn grote liefde voor de gitaar weet Nanno Wildeman al 25 jaar over te brengen in zijn inspirerende lessen. Hij heeft ruime ervaring met alle leeftijdsgroepen. Als gitarist is hij thuis in alle stijlen. Tijdens zijn klassieke studie specialiseerde hij zich in Spaanse en Zuid Amerikaanse gitaarmuziek. Nanno is lid van De Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging (KNTV).

Nanno gitaar spelend in zijn tuin
Nanno gitaarspelend in zijn tuin

Tel. 0343–514282
Als je geïnteresseerd bent in les, kan je bellen voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.
Met vriendelijke groet,

Nanno Wildeman
(KVK nr. 30281454)

5 gedachten over “Gitaarschool Nanno Wildeman

 1. Nanno is niet alleen een goede gitaarleraar, maar ook iemand waarmee je goed kan lachen. Dit heeft een positieve invloed op de les, en het is dan ook elke week weer leuk om naar les te gaan. Met goede inzet maak je grote sprongen, en dat is niet alleen voor jezelf leuk om te zien, maar je merkt ook dat Nanno dat erg belangrijk vindt en zich daar ook voor inzet. Bovendien heeft hij ongelofelijk veel verstand van gitaar(spelen) en stijlen. Gevarieerd, uitdagend en leuk. Wie wil er nou niet op zo’n manier gitaar leren spelen?

 2. Olivia (12 jaar): “Ik vind gitaarles van Nanno leuk omdat hij goed rekening met mij houdt. Soms heb ik hard geoefend en dan doen we veel. Soms gaat het wat minder en dan houdt hij daar rekening mee. Hij kan goed luisteren”.

 3. Ik zit nu ruim 6 jaar bij Nanno op les en ik heb het altijd heel erg fijn gevonden om naar hem toe te gaan! Hij leert me om heel goed gitaar te spelen en doet dat met zoveel humor dat dat halve uurtje soms jammer genoeg heel kort lijkt te duren.
  Hij houdt ook heel goed rekening met hoe het met me gaat en hoeveel ik heb kunnen oefenen.
  Hij geeft bovendien heel gevarieerd les met zijn ongelooflijke kennis van verschillende stijlen en van de gitaar in het algemeen.
  Dus als je gitaar wil leren spelen, dan moet je ECHT naar Nanno!

 4. Hallo,
  Ik ben Liudger! Ik zit nu ongeveer 5/5,5 jaar bij Nanno op gitaarles! Maar niet alleen gitaarles, nee zeker niet. Kijk ik leer daar automatisch ook meer soorten humor, en ook een deel geschiedenis en veel dingen over bepaalde gitaar versterkers!!
  Dan denk je natuurlijk, huh, maar Nanno geeft toch gitaarles!? Ja dat klopt, maar als ik de les binnen kom is het niet van, hallo, ga zitten dan kunnen we beginnen en dan ga ik gitaar spelen. Nee. Ik kom binnen en meestal maakt hij dan een grapje over mijn shirt of zo waar we dan om kunnen lachen. Dan ga ik zitten en praten we wat over dingen die we die week hebben meegemaakt of dingen uit het verleden, dan doen met opzet, maar dat gaat gewoon zo. En ik ben ook blij dat het zó gaat!!
  Nou dan hebben we wat gepraat. Dan stem ik mijn gitaar (effe by the way: als ik een gitaar koop dan is dat altijd het goede en vertrouwde advies van, 1 keer rade…….jawel de enige echte………..Nanno Wildeman!!!!!!Moest ik effe kwijt).
  Dan speel ik mijn stuk wat ik de week daarvoor heb geoefend. En dan krijg ik weer plus of min punten over mijn spel ( dan moet je denken dat het zo gaat: plus punten; je zit goed in het ritme min pun….. je snapt me wel hoop ik!! Dat gaat ook gewoon zereneus) ( Snapje zereneus rijmt op serieus ;)).
  En dan soms speel ik het stuk nog een keer enzovoort….
  Kortom!
  Het is voor mij een Geweldige les! Én ervaring!!!
  Dank je wel Nanno Wildeman!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.